vineri, 28 noiembrie 2014

Portrete... Teatrul Masca...

... pregatiri pentru piesa "Parcul" ...






   "În inima Bucurestilor pulsează o oază de frumos si de istorie, Grădina Cismigiu. Strans legată de chiar istoria Capitalei, Grădina Cismigiu îsi etalează si astăzi misterele îmbrăcate în patina vremii. Plin de umbre ale celor care i-au marcat existenta, Cismigiul te invită să-l admiri si să te bucuri de farmecul inegalabil al aleilor sale, dar, daca vrei să te îndrăgostesti cu adevărat de cel mai iubit parc bucurestean vino la spectacolul Teatrului Masca, PARCUL. Vei râde si vei ofta nostalgic, apoi vei da cu sigurantă o fugă până acolo, în parc, în inima însăsi a celui mai frumos si iubit oras al nostru, Bucuresti!
   Doi pensionari joacă sah în Cismigiu. Joacă sah parcă dinainte de construirea parcului si sunt martorii trecerii timpului peste oamenii si faptele lor, la adăpostul umbros, plin de răcoare si mister al celui mai iubit parc bucurestean. De la inaugurarea parcului, în 1854 si până astăzi, Parcul este populat de întâmplări hazlii si duioase, de figuri carismatice sau oarecare, de muzică si bucurie."

4 comentarii:

  1. wow... Portretista?! faci pasi mari spre profesionalism, ma impresionezi mereu cu talentul tau! felicitari!
    pupici draga mea :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Carmen: incerc si eu ! un specialist ti-ar arata multe "defecte " in portretele mele, dar eu incerc, incerc... :) pupici :-*

    RăspundețiȘtergere