sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Portrete...Teatrul Masca...

... Statui vivante- iunie 2014

LACĂTELE DRAGOSTEI
"Doi tineri îşi declară iubirea şi prind un lacăt în gardul teatrului. Povestea lor va fi nemuritoare precum teatrul! Făceţi şi voi la fel. "


LICEENII 
"În 1940, în Grădina Cismigiu liceenii de la Lazar îşi spuneau  "Te iubesc" la adăpostul bătrânilor copaci şi printre rotocoalele de fum ale primelor ţigări!"


LILIACUL
"În primăvara lui 1854, pentru nespusa bucurie a ofiterilor ruşi, soseşte la Bucureşti Rose Pompon care dorea să deschidă o parfumerie sau să treacă de-a dreptul în Rusia, nici ea nu ştia prea bine. Ca să obţină paşaportul, trebuia să ceară o audienţă la Feldmaresalul Paskevici. După 12 ore petrecute cu el, Rose primeşte pasaportul şi o floare de liliac pe care o păstrează ca suvenir."


TIGANCA
"Descinsă parcă dintr-un tablou  Ţiganca noastră ghiceşte în ghioc, în cărţi, în palmă, vinde flori şi încearcă să trăiască!"



Va multumesc pentru vizita!

4 comentarii:

  1. wow, woow, wow! Excelente cadre! Portretele 3 si 5 ma imresioneaza mult!
    Pup draga mea. O sâmbata frumoasa iti doresc! ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. faine portrete ai surprins! tare imi plac! :)
    sa ai un weekend frumos!pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Carmen: Spectacolul este fascinant. Merg in fiecare an si ii fotografiez. De fiecare data am impresia ca nu pot reda ce exprima ei prin gesturi , dar acujm mi-am luat "inima in dinti"si am postat ! Fata din ultima fotografie este eleva si face cursuri la Teatrul Masca. Generatiile care vin dupa noi sunt talentate si eu sunt mandra ca avem asa urmasi ! pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc , Geanina! La mine este usor: ei pozeaza in anumite ipostaze si eu declansez! :) Ce faci tu este mai periculos , dar frumos si real ! pup

    RăspundețiȘtergere