marți, 24 iulie 2012

Prin Sibiu ( 3 )...

Turnul Sfatului ...


Orasul vazut de sus...


Fantoma din turn...

Va multumesc pentru vizita !

10 comentarii:

 1. te plimbaresti bag seama!
  tare frumos sibilul...iar fantoma pare prietenoasa:P
  zi faina :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Te-ai urcat pe turnul bisericii sa faci poze? Din cate vad pe la voi, Sibiul si Timisoara sunt cele mai frumoase orase din tara.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu am mai fost demult prin Sibiu. Numai bine iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 4. trebuie trebuie trebuie sa vad Sibiul...
  frumos ai prins mici bucatele de Sibiu :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Sibiul! Ah, au trecut mai bine de 10 ani decand am fost ultima oara. Ma leaga multe nostalgii de acel oras. Si multe amintiri pe care mi le-ai readus cu aceasta postare!
  Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 6. Sunt frumoase, frumoase. Ti-am zis deja treaba cu Sibiul...
  Am si eu o multime de poze din turnul catedralei. Poate vreodata le postez. Dar la cate mii de poze am...nu stiu ce sa postez mai inainte :)

  RăspundețiȘtergere
 7. la anul ne dam întâlnire în Sibiu! Te invit la plimbare :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Am stat in Sibiu doua maxim trei ore, atunci cand am fost cu o parte de gashca de fotografi la Saschiz ( de 1 Mai). Am vizitat atunci cetatile fortificate din zona, inclusiv Sighisoara si Sibiu. Toate trebuie vizitate ! Avem o tara minun ata si oameni la fel !
  Carmen , multumesc de invitatie. Culmea: de cate ori plec in vreo excursie "in afara" imi iau Top 10 , harti, citesc pe internet, deci ma documentez. In tara ma bazez ca pot intreba si la fata locului, dar de mulre ori pierd obiective importante. In nov. , anul acesta, plec la Munchen pentru 6 zile. deja am studiat ghidul, am studiat harta sa vad cam pe unde fac traseul etc. In Romania nu fac lucrul acesta. Un Ghid ca tine ar fi excelent. Esti foarte documentata si se vede ca iubesti Romania si ii vezi partile bune si mai putin bune.

  RăspundețiȘtergere
 9. Acum ma uit si vad ca am facut o groaza de greseli !

  RăspundețiȘtergere