luni, 1 decembrie 2014

La multi ani, Romania !...

...








La multi ani romanilor, oriunde s-ar afla !


6 comentarii:

  1. Ce imagini frumoase! Unde ai petrecut asa frumos?
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. wow! asta da sarbatoare! Ce tabara faina! acum inteleg de ce rasunau muntii la ora 12 noaptea a Desteapta-te române! Emotionant! ce peisaj supertb... ce trupa faina sunteti! Felicitari!
    pupici draga mea. La multi ani, România!

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa ma invat sa scriu ! :) Am fost in Diham,la cabana "La mama Oara"(numele actual). Am fost la intalnirea anuala a Clubului montan "Excelsior Slobozia". De 1 Decembrie au serbat "Amicii salvamont Brasov". Asa ca am participat la intalnirea a doua cluburi diferite, dar cu aceasi dragoste si respect pentru munte !

    RăspundețiȘtergere
  4. Carmen: Din pacate nu fac parte din niciunul din cluburi, dar iubesc muntele la fel de mult ca si ei. Eu fac mai putine pentru munte, dar il respect! In general seara se incheie cu petrecere, in cantece de munte, uneori cu fel de fel de concursuri amuzante etc.
    Anul acesta Excelsior Slobozia a organizat un concurs pentru copii: fiecare copil din tabara a prezentat un scurt program artistic (cantece, jocuri, recitari) dupa care au fost premiati. Toti copii au primit un cadou, avand in vedere ca se apropie si Sf. Nicolae !
    Cei de la Amicii au prezentat un filmulet cu toata activitatea lor din anul infiintarii(1979) pana in prezent; cu toate realizarilor lor privind marcarea traseelor, repararea refugiilor, a pasajelor dificile etc. Impresionant ! Am fost norocoasa ! Pozele sunt de la "Amicii"din seara de 1 Decembrie si de la plecare(adica dimineata pe la 10). Daca se vede bine, au pictat tricolorul pe obraz!
    Tot ce s-a intamplat acolo, m-a emotionant si m-am simtit bine, cu toate ca nu sunt membru in nici unul din cluburi !

    RăspundețiȘtergere
  5. fotografiile sunt superbe...cat de frumosi sunt muntii nostri, cat de frumosi!
    cand am fost in Grecia abia asteptam sa merg in Olimp, doar citisem celebrele legende...am fost tare dezamagita, Olimpul e mai mult un muntisor si tare am fost mandra atunci de cat de semeti sunt muntii nostri!

    ce atmosfera fierbinte, emotionananta si ce vibrant trebuie sa fi sunat Desteapta-te romane!
    inca se simte emotia pe care ai trait-o si tare mult ma bucur pentru tine :)
    te imbratisez, la multi ani, inca este ziua noastra a romanilor!

    RăspundețiȘtergere
  6. pandhora: Nu mai pot urca asa bine( am facut o pauza destul de lunga), dar o sa incerc sa merg mai des ! Cred ca avem cea mai frumoasa tara din lume ! Eu chiar m-am "plimbat" putin prin Europa, dar poate sunt eu foarte nationalista ! Muntii nostri sunt frumosi si ma surprind de fiecare data ! Chiar daca fac un traseu de "n "ori, de fiecare data gasesc ceva minunat : un apus, un rasarit, o floricica, un fir de iarba, chiar ceata sau ploaie ...de fiecare data sunt uimita de atata frumusete ! Te pup !

    RăspundețiȘtergere