luni, 16 iulie 2012

Apus...

...



Va multumesc pentru vizita !

P.S. Am pus moderarea comentariilor. Deci nu va speriati ! Asa imi este mai usor sa va raspund ! :))

11 comentarii:

  1. Flori: hi,hi,hi...atat am reusit...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-mi dau seama ce este in fotografie...in afara de soare, desigur :) Insa imaginea e extraordinar de frumoasa. Culoarea apusului e superba. Felicitari!
    O noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. trebuie sa-ti mai spun ca e minunat!!
    ma moderezi sa inteleg...:P

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai bagat in ceata. Apus, apus, dar nu prea m-am prins ce este pe acolo... Sau am depasit numarul de ore indicat pentru uitatul fix in monitor?

    RăspundețiȘtergere
  5. Poza este o bucata de fier forjat care are alta intrebuintare decat cea data de mine. Eu vazusem doua "siluete" ce au bratele impreunate deasupra capului, dar cei doi stau spate in spate. Hi,hi,hi...clar ca sunt chioara !!! Va multumesc pentru comentarii. Ele nu trebuie sa fie intotdeauna favorabile, deci nu ma supar daca ma criticati. Asa imi dau seama daca poza merita sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai eu chiar voiam sa stiu ce este :) Semana cu un obiect de arta abstracta...cu ceva metalic. Nu a fost un comentariu nefavorabil, nici pe departe! Si mi-a placut cu adevarat :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Elly: Ok...hai "sa dau din casa"... Nu o sa -ti placa! Era o cruce din fier forjat. Dar pe mine m-au interesat cele doua defecte din turnare.

    RăspundețiȘtergere
  8. si mie îmi place fotografia ta! se pare ca avem aceeasi imaginatie, si eu vad doua siluete îmbratisând Soarele, sau dansând în lumina diafana a apusului. Superba! ca de altfel si piesa muzicala atasata! pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Carmen: Mie chiar imi place fotografia ! Vroiam sa vad daca numai eu vad siluetele ! Multumesc. Oricum, o sa o incadrez la "abstract"... Pupici...

    RăspundețiȘtergere